söndag 13 mars 2011

Härliga helg!

Så var det söndag och ännu en härlig helg har passerat (snart iaf=)) I måndags frågade jag maken om vi inte skulle skaffa barnvakt och gå ut och äta till helgen, kanske även fråga några vänner om de ville vara med. På tisdagkväll när vi släckt lampan för att sova kom jag på att vi ännu inte frågat om de ville med. Som vi alla vet är det ju inte så "bara" för småbarnsföräldrar att ta sig ut och speciellt inte om det inte finns givna barnvakter, på samma ort. Så där, i mörkret, börjar vi skriva sms som skickades iväg, ganska säkra på att få äta den där middagen ensamma. Men alla ville med och på torsdagen var samtliga barnvakter bokade!
Så under fredagskvällen träffades vi på hotellet för att avnjuta en middag tillsammans. Det var så otroligt mysigt! Det är inte så ofta vi träffas utan barnen och det blev verkligen en lyckad kväll. Naturligtvis har vi alltid roligt tillsammans, även när barnen är med, men det är skönt att få träffas som vuxna ibland också. Vi pratade, åt god mat och skrattade så tiden bara sprang iväg. 

När vi lämnade restaurangen lovade vi varandra att gör om det snart igen. Men visst vet vi väl alla, att "snart igen", oftast dröjer. Därför ska just denna kväll bevaras ljust i mitt minnet =)


1 kommentar:

  1. Mysigt med en "barnfri" middag med vänner. Absolut sådant som man "lever på" ett tag i den vanliga vardagen! =)
    Kram M

    SvaraRadera