tisdag 31 januari 2012

Baka, rita, måla, pärla, blogga!!!

Är just nu hemma och vab:ar vilket vi gjort sedan i torsdags. Barnen är tillräckligt friska för att vara raslösa men tillräckligt sjuka för att inte vara på förskolan. Så just nu gör jag allt för att roa de små liven med olika aktiviteter under dagarna, aktiviteter som inte innehåller spring, hopp eller andra energikrävande rörelser. Så i sex dagar har vi varvat aktiviteterna pärla, dega, spela, baka, laga mat, spela, baka, pärla, rita, måla, baka, dega,  pärla...osv.osv.. Känns det igen, ju längre dagen går desto snabbare byter man sysselsättning?
På kvällarna, när det snarkas ifrån de små, kryper jag upp i soffan och läser bloggar. De blir som en dörr ut i verkligheten, där livet fortlöper i vanlig ordning.  Imorgon kommer ännu en dag då vi ska baka, pärla, måla, rita, laga mat, baka, dega, och vet du vad?! Det är bara såå jäkla mysigt!! =) 

1 kommentar:

  1. Kan bara hålla med!!! Attans vad man uppskattar sina små älsklingar när man bara får vara hemma å gossa!! Ett litet tips, vik några pappersflygplan, så går det en kvart till... =)

    SvaraRadera