fredag 18 januari 2013

120 dagar kvar...

120 dgr är ganska länge, ca 4 månader. Men under den tiden ska jag, som ni ju vet, plugga och arbeta så det ska nog rulla på och gå ganska snabbt. Tre dagar efter examinationen ska vara inlämnad och redovisad reser vi hit...

...till Alanya, Turkiet. Stora E kom hem med fyra solfjädrar som hon gjort i skolan och som vi ska använda oss av i värmen. Barnen, som hela tiden  pratar om förra årets resa, blev överlyckliga när vi berättade om årets resa. Den här gången reser vi ifrån Karlstad och det känns riktigt sköt att slippa bilresan till Arlanda den här gången. Vi kör, liksom förra gången, med all inclusive eftersom det var så perfekt när barnen var med. Behöver jag säga,åååh vad jag längtar till värmen!?!

3 kommentarer:

  1. Jag vill också åka... Vilket bolag/hotell blev det denna gång?

    SvaraRadera
  2. Vi reser med Ving och ska bo på ett hotell som heter Green Garden. Ett family-hotell med Lollo och Bernie som roar och aktiverar de små. Ving hade jättebra priser till just detta resmål m. all inclusive. =)

    SvaraRadera
  3. Och vi har idag 201 dagar kvar till vår bokade resa med hela familjen... :-) Såååå kul att ha något att se fram emot!

    SvaraRadera