söndag 20 maj 2012

Sommarstugan

Igår, när vädret var så underbart, torkade vi ur sommarstugan. Lagom till köttet på grillen var klart kunde vi duka upp därinne och sätta oss och äta. Men, sommarstugan såg lite grå och trist ut efter vintern.

Det är nämligen här vi har varit när vi målat under våren och hela detta rum har även fått agera förråd åt saker vi annars inte vetat var vi skulle ha ställt undan. Men, vi hade nu fått en idé! Så, idag började vi tömma sommarstugan på alla möbler, allt småplock och allt skrot.
Tills hela rummet var tomt förutom soffan som vi, som tur var, inte behövde dra ut. Därefter började vi storstäda. Vi använde t.o.m diskborsten för att göra rent runt fönster och på lister. Jag satte upp gardiner, som i år sattes upp och ner då de visade sig vara väldigt solblekta. Eftersom de varit upprullade var ju halva gardinen fortfarande som ny. Tur, då räcker de i två år till! =) Medan jag fixade gardinerna rullade maken upp det nya golvet, tror det kallas "konstgräs" men har ingen liknelse med varken gräs eller konstgräs (!).
Nu blev sommarstugan verkligen som ett extra rum i villan. Här kommer några foton av resultatet av dagens arbete. Nu saknas det en hel del blommor men de får flytta in lite senare! =)

 
 

4 kommentarer:

  1. Mysigt! Kollegan

    SvaraRadera
  2. Super mysigt!!
    Jag måste tyvärr fixa nya gardiner i år..:( Gött att du slapp! =)
    Vi hade också som plan att sätta vårt extra rum-verandan som prio ett att fixa till inför helgen men det kom lite andra grejer före, så vår veranda får vänta till nästa helg... Men vi måste väl ha något att göra då också...;-)

    SvaraRadera
  3. Så kul att följa före o. efter bilder =) Säger som min sis, myyyys!

    SvaraRadera