torsdag 10 maj 2012

Middagstips

Igår skulle jag göra lasagne här hemma. För stunden försöker dock de vuxna individerna i villan att äta mat med lite mindre kolhydrater i. En lasagne är kanske inte det bästa alternativet då. Så det fick bli en vitkåls-lasagne istället. Det blev MUMS! 
Först gjorde jag en köttfärssås med 
krossade tomater, 
nötfärs (500g), 
paprika, 
lök, 
massor av kryddor (lite tager vad man haver principen!). 
Sedan stekte jag 
ca 6 dl strimlad vitkål. 
Därefter  
bacon,
champinjoner 
och kryddade dem med salt och peppar. Allt eftersom det blev klart hällde jag ner det i en form och blandade ihop. På med 
grädde,
riven ost och skjuts in i ugnen, 225 grader! 
Serverade lasagnen med gröna blad och gurka! Än en gång, MUMS!=)

1 kommentar:

  1. Kåldolmelasagne? Hur mår magarna? :)))
    Ser ut och låter gott i alla fall!

    SvaraRadera