tisdag 1 oktober 2013

Nytt

Jag ser oftast till att hålla mig borta från regnet, för att istället snurra runt med utsträckta armar, i solens värmande strålar. Situationer runt omkring må vara dystra och deprimerande och när de når mitt sinne, färgar de det svart. Men det finns alltid så mycket runtomkring som gör mig glad. Saker jag väljer att stirra på för att hålla mig flytande, levande. Saker som gör mig glad och lyckligare än någon annan levande människa med frisk luft i lungorna och höst-röda kinder.

Nytt jobb- så utmanande och spännande. Precis vad jag behövde för att inse vad jag hade och vad jag vill ha. Frisk luft under vingarna och massor av möjligheter till utveckling.

Mina barn- som pga nytt jobb får alldeles för lite tid från sin mamma. Jag älskar dem och skulle offra livet för dem, lätt. Alla val jag gör, från och med igår och för alltid, gör jag för deras bästa, även om det inte alltid går att förstå.

Hösten- den kalla, mörka och underbara. Med snuvig näsa omfamnar jag denna härligt friska årstid. För mig blir allt lite klarare och lite enklare när höstlöven färgas gula och sakta lättar i vinden.