fredag 29 juli 2011

Från skräck till förtjusning

Det känns som att jag bestiger Kebnekaise, vet inte längre om det droppar av mig pga kontakt med vatten eller den värme som pulserar i mig. Har lämnat stadiet "livrädd" och gått till förväntan. Sången "Stairways to heaven" ekar i huvudet och jag gör allt för att hinna med 4-åringen som SPRINGER framför mig. Vi befinner oss på Experium i Lindvallen. SÅ roligt när stora damen gått ifrån att enbart vilja bada i barnpoolen till att helt plötsligt säga "Vi kan väl åka den gula vattenrutschkanan!!?" Efter instruktioner av badvakterna bär det så iväg upp för trapporna... 500 ggr! Första åket är jag så rädd att jag skakar men kan natuligtvis inte visa det för storasyster som nästan spricker av förväntan.
Vi åker allt, vi simmar överallt och vi har så roligt tillsammans! I flera dagar har vi pratat om besöket och högst på storasysters önskelista är att vi snart ska åka dit igen! Lilleman var också med och i sällskap av mormor trivdes han bäst i vatten med temperatur 38 grader, alltså i utomhuspoolen eller i bubbelbadet.
Härligt att besöka platser där även vi vuxna blir som barn på nytt! =)

söndag 24 juli 2011

HALLÅ!!!

Nu är jag tebax!!! Var jag har varit?

På Öjn naturligtvis, ja alltså Gotland! Under 2,5 vecka har vi solat och badat och haft det sådär bra som man bara har det i värmen vid havet i sällskap av sin familj. Naturligtvis har bloggfingrarna längtat efter uppkoppling och en dator men jag fick nöja mig med papper och penna. Inte vilket papper som helst för den delen för det var nämligen en kompostpåse. Helt nerkladdad med ord, minnen och tankar som jag skulle dela med mig av när jag satt här hemma men... den tycks ha försvunnit! Tur att jag har minnena kvar, varmt bevarade i hjärtat, redo att plockas fram inte bara när vinter biter kallt i näsan utan även på hemmet om en sisådär 60 år...om minnet finns kvar då vill säga, kanske är bäst att leta fram den där kompostpåsen iaf =)